Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

O nama

Pogrebno preduzeće NEŠA I SLAĐA osnovano je 1990. godine u Velikom Gradištu, kao porodičan posao porodice Atanasijević. Preduzeće se postepeno razvijalo, tako da danas vršimo prevoz pokojnika najsavremenijim klimatizovanim vozilima ne samo u Srbiji, nego i iz zemalja Evropske unije: Austrije, Nemačke, Holandije, Švajcarske, Italije... Zahvaljujući profesionalnom i krajnje korektnom odnosu prema klijentima – porodicama preminulih, zadobili smo njihovo poverenje, a samim tim, i najbolju preporuku.

Nikad se ne može predvideti kako će se reagovati onog dana kada se izgubi član porodice, neka bliska i draga osoba. Smrt donosi žalost i tugu, ali i nemoć. A ukoliko niste u svojoj domovini, ovakva osećanja mogu biti još jača. Zato smo odlučili da pomognemo ljudima u takvim situacijama – da vam bar malo olakšamo najteže trenutke, da vam pružimo pomoć i podršku u odnosu na sva pitanja koja se javljaju prilikom smrtnog slučaja.

Pomoći ćemo vam po pitanju administrativnih poslova i obaveza, vršimo prevoz gde god je potrebno, nudimo vam kompletnu pogrebnu opremu...sve što je potrebno za jednu dostojanstvenu sahranu. Sve usluge ćemo izvršiti u najkraćem roku, poštujući vreme sahrane,  običaje i želje porodice preminule osobe.